08.08.2008

Bliv en lovlig indendørs ryger


Glæden ved en cigaret er efter rygelovens indpas blevet forenet med påtvungne naturoplevelser. Regn, slud, sne, you name it, er den barske realitet rygerne må leve med, hvis de vil holde fast i smøgerne på offentlige steder. Men det råder Milano Cigarette bod på. Cigaretten, som ligner en rigtig cigaret, er elektronisk og giver rygeren det samme skud nikotin, som en almindelig smøg gør. Samtidigt slipper du for både tjære og røg - og uden røg, ingen konflikt med rygeloven.

Milano Cigarette virker med en kombination af vanddamp, tobak-aroma og nikotin, som blandes når man suger dampen igennem cigaretrøret. Når man puster luften ud igen, forsvinder dampen på et øjeblik uden at efterlade lugt eller røg i rummet. Tada! Rygning indendørs er igen muligt.

Den lille elektroniske smøg har genopladeligt batteri og kan fyldes med forskellige tobaksmage og nikotinstyrker fra nikotin-fri til filterløs-monstermængde-nikotin. Selv nikotin-fri chokoladesmag kan påfyldes. Smag og nikotin kommer i patroner, og hver patron svarer til 20 smøger.

Milano Cigarette er lavet, så den ligner en smøg så præcist som muligt. Når man suger løs, lyser enden op og ligner ild. gennemført eller kikset? – du bestemmer.

Prisen er 40 pund

Ingen kommentarer: